Staat jouw vraag er niet tussen? Geen zorgen! Neem contact met ons op en wij zullen je verder helpen.

Wat is een traineeship?

Tijdens een traineeship volg jij vakinhoudelijke opleidingen en ben je tegelijkertijd aan het werk bij een opdrachtgever. Maar dat is niet alles! Bij ons krijg je ook de kans om soft skills te ontwikkelen, met o.a. trainingen van onze partner Breaking Habits. Zo zorgen wij ervoor dat jij aan het eind van het traineeship een vakprofessional bent met werkervaring en kennis van zaken.  

Waarom een traineeship i.p.v. een opleiding?  

Met een traineeship heb jij het beste van twee werelden. Je doet werkervaring terwijl je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. En niet onbelangrijk, je ontvangt gewoon iedere maand een mooi salaris.  

Welk traineeship past bij mij? 

Benieuwd welk traineeship het beste bij je past? Doe de test via deze pagina! Of bekijk hier onze traineeships

Wat is de verhouding werken en leren?

Over het algemeen volg je ongeveer één keer per maand een training, de rest van de tijd kun je focussen op werken en het toepassen van wat je leert. Uiteraard word je hierbij begeleid door je People Manager. 

Hoelang duurt een traineeship?

Een traineeship duurt 1.5 jaar. In die tijd volg je opleidingen en doe je relevante werkervaring op. 

Wanneer kan ik starten met een traineeship? 

Wanneer je kan starten verschilt per traineeship. Op de traineeshippagina’s staan de actuele startdata vermeld.  

Wat ga ik leren?  

Naast het volgen van vakinhoudelijke trainingen, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je met ons ‘Boost your Capabilities’-programma, ontwikkeld in samenwerking met Breaking Habits. Hier leer je consultancyvaardigheden, omgaan met feedback en krijg je begeleiding van je eigen People Manager tijdens het traineeship. 

Hoe ziet mijn opdracht eruit?

Net zoals onze traineeships verschillen, zijn ook de opdrachten anders. Benieuwd naar opdrachten en/of ervaringen van onze trainees? Neem dan hier eens een kijkje.   

Bij welke opdrachtgever kom ik terecht?  

Bij welke opdrachtgever je aan de slag gaat verschilt per traineeship. Waar je ook aan de slag gaat, wij zorgen ervoor dat jij altijd op de juiste plek zit.

Maar we zijn de moeilijkste niet, dus hier een paar van jouw (mogelijke) opdrachtgevers: Bol.com, Rabobank, Jumbo, de Belastingdienst, ASR en de gemeente Utrecht.   

Wat ga ik na mijn traineeship doen?  

Na het afronden van jouw traineeship, stroom je door als junior consultant. En kun je jezelf verder gaan ontwikkelen tot medior of senior consultant. Zit je goed op je plek bij je opdrachtgever? Dan is het in sommige gevallen hook mogelijk om in dienst te blijven bij een van onze opdrachtgevers.  

Wie zijn jullie eigenlijk? 

Wij zijn Jouwtraineeship, onderdeel van FITZ! Bij ons draait alles om echte aandacht en een jonge, informele sfeer. Met korte lijnen en een team van maar liefst 850 enthousiaste collega’s die niet alleen kennis delen, maar ook van een goed feestje houden. Wij helpen jou doen wat je het liefste doet. Of je nou een echt mensenmens bent of juist goed bent met cijfers, bij ons word je sowieso een expert in jouw vakgebied.  

Meer weten wie over wie we zijn? Kijk hier  

Wat doen jullie?

We detacheren professionals vanuit een vast dienstverband naar diverse opdrachtgevers. Detacheren betekent dat je als professional bij ons in dienst bent, maar tijdelijk werkzaam bent bij verschillende organisaties. Zo krijg je de kans ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers en je expertise te ontwikkelen.

Dus nee, we zijn geen uitzendbureau en je voert de werkzaamheden niet bij ons uit, maar we helpen je wel om te groeien in jouw carrière binnen jouw vakgebied. 

Arbeidsvoorwaarden

Als trainee kies je bewust voor de combinatie van werken en leren. Naast de waardevolle praktijkervaring en opleidingen die je opdoet, ontvang je natuurlijk ook gewoon iedere maand salaris. 
Het exacte bedrag en andere arbeidsvoorwaarden verschillen per traineeship. Wil je meer weten? Kijk dan op onze traineeshippagina’s voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en blijf up-to-date over de laatste nieuwtjes en ontvang onze sollicitatie tips. Bovendien blijf je zo op de hoogte van onze nieuwe traineeships​!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.