Jouwtraineeship is onderdeel van FITZ

We brengen het beste van twee werelden, mens en technologie, bij elkaar, zodat ze elkaar versterken. Wij helpen organisaties om de nieuwste trends en technologieën in te zetten, zodat administratieve processen optimaal kunnen functioneren. Daarnaast laten we de mensen op de vloer effectiever werken door onze kennis te delen. Op deze pagina vertellen we jou ons verhaal.

Bij FITZ richten we onze pijlers op de toekomst. We zien overal dat innovatie een vlucht neemt. Robots en software kunnen steeds meer, maar mensen kunnen weer andere dingen beter: creatief problemen oplossen, bijsturen als er verandering optreedt, intuïtie gebruiken en inspelen op de behoeften van anderen. Beide werelden zijn onmisbaar in onze visie.

Blijven leren en verwonderen

Waar het echt om gaat, is dat je nieuwsgierig bent en dat je het leuk vindt om uitdagingen aan te gaan. Dat je gelooft in oplossingen en kansen. Deze eigenschappen zijn voor ons belangrijker dan uiterlijke kenmerken, je cv of diploma’s. We hebben tenslotte zelf de juiste opleidingen in huis om je te begeleiden. Wij zoeken mensen met een open blik naar de wereld die vooral zichzelf zijn, want alleen als je echt jezelf kunt zijn en doet wat je leuk vindt, haal je het beste uit je talent.

Ons verhaal

Wij leiden jou op tot de vakprofessional van morgen

Jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling staan bij ons voorop. Wij bieden onze trainees en consultants meer dan 80 opleidingen aan, zodat je altijd kunt blijven leren en de mogelijkheid hebt om het beste uit jezelf te halen.

Bij FITZ sta je zelf aan het roer van je ontwikkeling. Wij bieden je een boeiend, hybride leermodel aan. In onze opleidingsprogramma’s bepaal jij welke groei je doormaakt. Hierbij staan kennis en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, zodat jij jouw talent verder kunt ontwikkelen en echt het verschil kunt maken in je werk.

Ontdek jouw traineeship

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar

Wil je meer weten over ons verhaal, FITZ, of onze traineeships? Wil je solliciteren maar weet je nog niet zo goed op welk traineeship?

Neem gerust contact met ons op en vraag alles wat je wilt weten.

Of kom een keer sfeer proeven bij ons kantoor in Utrecht: Pythagoraslaan 2, 3584 BB, Utrecht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en blijf up-to-date over de laatste nieuwtjes en ontvang onze sollicitatie tips. Bovendien blijf je zo op de hoogte van onze nieuwe traineeships​!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.